Polarna

Polarna

Vi är en del av församlingen, ett härlig gäng mellan 4 och 11 år. Vi träffas varje söndag samtidigt som resten av församlingen kl. 16.00 och håller på fram till cirka 17.15.

Eftermiddagarna på Polarna är uppdelade i tre delar:

Gudstjänst

Vi tycker det är viktigt att inte komma ihåg att RFG är EN församling: barn, tonåringar och vuxna, alla generationer! Då är det viktigt att också vara tillsammans som EN församling. Därför är vi med uppe i kyrksalen den första kvarten av gudstjänsten. Sedan är det dags för storsamlingen.

Storsamling

Här samlas vi allihop för att få lära känna Gud ännu mer och se vem han är! Vi sjunger och dansar till lovsånger (kärlekssånger till Gud) och sedan berättar våra ledare något ur Bibeln, kanske med hjälp av drama eller på något annat kul sätt.

Växthus

Detta är platsen för att prata i mindre, åldersindelade grupper om det som hände under storsamlingen och vad det kan betyda för mig. Här kan jag få ställa mina frågor och be tillsammans med de andra i gruppen, men också få chans att leka och umgås med barn i min ålder.

EMBARK

För dig som är 11-15 år finns det en grupp som kallas för Embark. Ordet "embark" innebär att man påbörjar en resa eller ett nytt äventyr och vår förhoppning är att denna grupp ska kunna vara en språngbräda ut i ett livslångt äventyr tillsammans med Jesus. Vi är liksom Polarna med en stund på gudstjänsten men har sedan en egen samling.

Under den samlingen försöker vi varva lovsång, bön, undervisning, vad bibelordet som skrevs för 2000 år sedan kan betyda för mig idag, med lek och annat roligt.

Vill du veta mer om Polarna eller Embark kontakta vår pastor Robin.

p {font-family:open-sans; font-weight:400;}